Gewassen

Waarom Purative Complex op bodem en gewassen

Voorbereiding Purative Complex wordt nog steeds onvoldoende gebruikt op gewassen en tuinbouw, omdat het gelijkgesteld is met de andere producten van de zeewier of diegene welke regulerende moleculen bevatten. Voor professionals die in de bio-industrie werken, is het moeilijk te geloven dat de rendementen in hoeveelheid en / of kwaliteit kan worden verhoogd voor ten minste 10% (en soms meer) na één of meer toepassingen van onze producten. Het feit is dat Purative Complex de opbrengsten in belangrijke mate verhoogt, zoals bewezen door onze gebruikers en onafhankelijke instituten over de hele wereld.

Hoe werkt Purative Complex op bodem en gewassen

Het antwoord geeft inzicht in basale plantprocessen die elkaar aanvullen en versterken:

Uitwisseling van de licht protonen;

Aleksandar Gurvic en zijn vrouw in de jaren twintig  hebben deze wetenschappelijke ontdekking bewezen. Zij bewezen dat  de informatie dat organisme stuurt invloed hebben op levende cellen,  binnen of buiten de celwanden, via licht fotonen ( snelheid van het licht), geen hormonen, zoals traditioneel verondersteld

Oligosachariden: dit zijn kleine op koolstof gebaseerde structuren die in celwanden van planten worden aangetroffen en fungeren als verstijvingen. Oligosachariden zijn plantaardige hormonen, in alfa- of bèta glucose verbinding,  die zijn gekoppeld aan kleine suikermoleculen. Er is aangetoond dat oligosachariden repressoren van planten-DNA deactiveren. Deze repressors blokkeren de wortelgroei wanneer deze functie niet langer nodig is bij de evolutie van planten.

Planten hormonen en oligosachariden

Er wordt aangenomen dat de cellen van alle levende organismen, met inbegrip van planten, produceren verschillende soorten eiwitten die de basis vormen van alle mogelijkheden en functies van levende wezens – daarin ligt de theorie systeem van hormonen.  Wij geloven, wat bewezen is door biofysicus Pop jaren zeventig van de vorige eeuw, dat het begrip van hormoon als dragers van informatie, verouderd is. Wij zijn van mening dat de biologische wetenschap (geneeskunde, diergeneeskunde en plantkunde) met zijn theorie van cellulaire communicatie via het hormoon niet kan worden gebruikt om verdere wetenschappelijke vooruitgang, vooral op het gebied van de plantkunde. Prof. Albershay onthult dat een geblokkeerde DNA-keten kan worden geactiveerd door geschikte oligosachariden. Dit proces kan bewust zijn invloed hebben op de groei van de plant, de hoogte en dichtheid, grootte en kwaliteit van de vrucht, vroeg of laat rijpen, aantal korrels in de kolf, een afweersysteem dat beschermt tegen schimmels en insecten, etc.